d-toxx Hotel & Wellness - Wellnessparty

WELLNESSPARTY

Huur d-toxx hotel privé af met familie en/of vrienden en geniet van een exclusieve wellnessparty op maat!

D-toxx hotel & wellness is de perfecte locatie om te genieten van een wellnessparty met uw naasten. Wij hebben voor de wellness een capaciteit tot maximum 24 personen. Het hotel biedt plaats aan maximum 10 personen. U kan in groep uw wellnessparty boeken op basis van onze comfort of deluxe formule aan een gunstig voordeeltarief vanaf 6 personen tot 24. Dit is voor een minimum duur van 3u en kan per uur uitgebreid worden naar een langere tijdsduur, volgens uw wensen. Voor wie houdt van een deluxe met bubbels inbegrepen, hebben wij eveneens een aangepast voordeeltarief. Het beste neemt u contact op met ons via mail of telefonisch om zo met u de verschillende formules en mogelijkheden te kunnen overlopen en u de nodige info te kunnen verschaffen die u graag wenst te weten.

Een wellnessparty kan gecombineerd worden met een diner hier ter plaatse. Wij kunnen voor groepen een tapasschotel, kaasschotel of kaas - charcuterie schotel serveren met broodjes, een halve fles wijn per persoon en koffie of thee en versnapering inbegrepen. Vraag ons gerust naar meer info via mail of telefonisch. 

En wilt u na de wellness en na een diner bij ons ook overnachten met ontbijt? Dan is ook dit perfect mogelijk uiteraard. Onze maximumcapaciteit voor het hotel is 10 personen. 

Ook massages kunnen ingepland worden bij een groepsbezoek aan onze wellness. De tijdsduur van een bepaalde massage kan besproken en indien nodig aangepast worden om iedereen te kunnen laten genieten van een deugddoende massage. 

Ladies day out? Ladies party op maat? Alles kan op aanvraag met u besproken worden! Wilt u met de groep aankomen 's morgens om met z'n allen te genieten van een ontbijt? Daarna de wellness afhuren voor een ganse dag? En tussendoor genieten van een heerlijk ontspannende massage, gelaatsverzorging, pedicure, manicure en etc... Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voorzien voor de day spa ook een lunch onder de vorm van een gezonde snack en indien gewenst kan er 's avonds nog een diner met kaasschotel, tapasschotel of kaas - charcuterie schotel genuttigd worden. U merkt het: de mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag verder om de perfecte groepsactiviteit te plannen volgens uw wensen.

Wij creëren de wellnessparty's volledig op maat in samenspraak met u!