d-toxx Hotel & Wellness - Formules

WELLNESS FORMULES

 • Wellness comfort (2u) Meer info
  Tijdsduur: 120 Minuten
  Aantal personen: 2


  Genieten van een 2 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten:

  Verwarmd binnenzwembad - hamam - jacuzzi - sauna - infraroodmuur - voetbad - dompelput - relaxzone - binnendouche - buitendouches - terras en jungle neveldouche.

  Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, fruitsap en een fruitbord zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft zelf niks te voorzien en enkel te genieten!

 • Wellness comfort (3u) Meer info
  Tijdsduur: 180 Minuten
  Aantal personen: 2


  Genieten van een 3 uur durende privé wellness met vrij gebruik van alle faciliteiten:

  Verwarmd binnenzwembad - hamam - jacuzzi - sauna - infraroodmuur - voetbad - dompelput - relaxzone - binnendouche - buitendouches - terras en jungle neveldouche.

  Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, fruitsap en een fruitbord zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft zelf niks te voorzien en enkel te genieten. 

 • Wellness deluxe met self - treatment (3u) Meer info
  Tijdsduur: 180 Minuten
  Aantal personen: 2


  Genieten van een 3 uur durende luxe privé wellness met self - treatment formule en het vrij gebruik van alle faciliteiten:

  Verwarmd binnenzwembad - hamam - voetbad - jacuzzi - verwarmde behandeltafel - sauna - infraroodmuur - relaxzone - verwarmde relaxzetel - binnendouche - buitendouches - terras - jungle neveldouche.

  Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, vers fruitsap en fruitsalade zijn inbegrepen in de prijs.

  Self treatment formule:

  (Klei)pakking voor in de hamam - scrubgel en scrubwant om elkaar te scrubben op de verwarmde behandeltafel - schilferijs om af te koelen - een gezichtsmasker - saunahoning - onze sublieme d-toxx ice shot voor in de sauna en leuke extra's zoals een verse smoothie en frozen fruit...

  Kortom...  Genieten van wellness in complete luxe!

 • Wellness deluxe love met self - treatment (3u) Meer info
  Tijdsduur: 180 Minuten
  Aantal personen: 2


  Voor meer info: zie "wellness deluxe met self treatment (3u)".

  De wellness deluxe love met self treatment is identiek aan de wellness deluxe met self treatment, met als extra's bij de "deluxe love":

  - Een fles cava

  - Een chocoladefondue

  - Een not disturb box 

 • Wellness Fantasy (4u) Meer info
  Tijdsduur: 240 Minuten
  Aantal personen: 2


  Genieten van een 4 uur durende exclusieve privé wellness waar al uw zintuigen geprikkeld worden met vrij gebruik van alle faciliteiten:

  Verwarmd binnenzwembad - hamam - voetbad - jacuzzi - verwarmde behandeltafel - sauna - infraroodmuur - relaxzone met open haard - verwarmde relaxzetel - binnendouche - dompelput - buitendouches - terras - jungle neveldouche.

  Badlinnen, badjassen, slippers, scrubzout, shampoo, zeep, water, vers fruitsap en een fruitbord zijn inbegrepen in de prijs.

  Self - treatment formule volgens afwisselende thema's:

  (Klei)pakking in de hamam - scrubgel en scrubwant om elkaar te scrubben op de verwarmde behandeltafel - een gezichtsmasker - saunahoning - en onze sublieme d-toxx ice shot voor in de sauna.

  Extra verwennerij bij de wellness fantasy:

  Geniet van een waterdegustatie uit de waterbar met waters uit verschillende landen...      Tussendoor wat zuurstof nippen aan uw persoonlijk zuurstofflesje...     En na de afkoeling even opwarmen met een thee uit de theebar met verschillende smaakjes en kleurtjes...

  Kortom... genieten van wellness op het hoogste niveau, behoort niet langer tot uw "fantasy"!

 • Postnatale massage solo (60 min) Meer info
  Tijdsduur: 60 Minuten
  Aantal personen: 1


  Na uw zwangerschap even zichzelf verwennen met een deugddoede massage bij d-toxx. Omdat mama's het verdienen om zich na deze zware periode even in de watten te laten leggen, voorziet d-toxx nu ook postnatale massages om het lichaam te laten herstellen na de ingrijpende veranderingen in het lichaam. Met speciaal aangepaste olie en herstellende crèmes wordt uw lichaam verzorgd op een helende manier.  Voorzie ook even een oppas voor uw pasgeborene om ook uzelf even een moment van ontspanning te gunnen. Want mama zijn stopt nooit, maar dat betekent niet dat mama's er nooit even tussen uit kunnen. Tot straks bij d-toxx!

   

   

 • Luxe kamer met ontbijt (double) Meer info
  Aantal personen: 2


  Boek onze luxe kamer met ontbijt. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal PRIME à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de luxe standaardkamer en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx!

  Double betekent "voor 2 personen". Komt u alleen overnachten, kies dan de optie luxe kamer met ontbijt (single).

   

 • Luxe kamer met ontbijt (single) Meer info
  Aantal personen: 1


  Boek onze luxe kamer met ontbijt. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal PRIME à la carte, waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de luxe kamer en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx!

  Single betekent "voor 1 persoon". Wenst u graag met 2 personen te overnachten, kies dan de optie luxe kamer met ontbijt (double).