d-toxx Hotel & Wellness - Relaxatie

RELAXATIE

 • Rug nek schouder massage solo (45 min) Meer info
  Tijdsduur: 45 Minuten
  Aantal personen: 1


  Een deugddoende en ontspannende rug -, nek - en schoudermassage van 45 min, in solo versie. Solo betekent dat u alleen gemasseerd wordt. Als u bijv met 2 personen komt, dan zal eerst de ene persoon gemasseerd worden en daarna de andere persoon.

 • Lichaamsmassage solo (60 min) Meer info
  Tijdsduur: 60 Minuten
  Aantal personen: 1


  Een deugddoende en ontspannende lichaamsmassage van een uur, in solo versie. Solo betekent dat u alleen gemasseerd wordt. Indien u bijv met 2 personen komt, zal eerst de ene persoon gemasseerd worden en daarna de andere persoon. 

 • Lichaamsmassage solo (90 min) Meer info
  Tijdsduur: 90 Minuten
  Aantal personen: 1


  Een deugddoende en ontspannende lichaamsmassage van anderhalf uur, in solo versie. Solo betekent dat u alleen gemasseerd wordt. Indien u bijv met 2 personen komt, dan zal eerst de ene persoon gemasseerd worden en daarna de andere persoon.

 • Rug nek schouder massage duo (45 min) Meer info
  Tijdsduur: 45 Minuten
  Aantal personen: 2

 • Lichaamsmassage duo (60 min) Meer info
  Tijdsduur: 60 Minuten
  Aantal personen: 2

 • Lichaamsmassage duo (90 min) Meer info
  Tijdsduur: 90 Minuten
  Aantal personen: 2

 • Zwangerschapsmassage solo (60 min) Meer info
  Tijdsduur: 60 Minuten
  Aantal personen: 1


  Zwanger... en toch volop genieten? Kom bij d-toxx genieten van een zalige en deugddoende massage tijdens uw zwangerschap. Via onze speciaal ontwikkelde ergonomische kussens kunnen wij samen met u zoeken naar een comfortabele houding om optimaal te kunnen genieten van de massage. Want een goede houding is essentieel om zich volledig te kunnen ontspannen en zo te kunnen genieten van een relaxerende massage. Zwanger zijn is een prachtige periode die vaak gepaard gaat met enkele ongemakken. Een zwangerschapsmassage kan hierbij verlichting bieden en die ongemakken even verzachten, zodat u nieuwe energie krijgt om verder van uw zwangerschap te genieten. Zwangere dames kunnen vanaf 14 weken zwangerschap bij d-toxx terecht voor massages tot het einde van de zwangerschap. Onze professionele masseuses zullen u persoonlijk begeleiden hierin en werken met de nodige kennis van zaken op het gebied van zwangerschapsmassages. Wij hechten ook heel veel belang aan uw intimiteit, zodat u tijdens de massage telkens optimaal bedekt blijft via onze professionele draperingstechnieken voor zwangere dames. Een zwangerschapsmassage bij d-toxx staat synoniem voor: discretie en respect voor u intimiteit, professionaliteit, de meest ontspannen en comfortabele houding aanbieden aan onze klanten en natuurlijk ook zalig wegdromen en puur genieten van de helende handen van onze masseuses. 

  Zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken zwangerschap en het kan tot het einde van de zwangerschap. Verder is zwangerschapsmassage mogelijk voor zwangere dames die geen verhoogde bloeddruk hebben en die een normale zwangerschap doormaken zonder complicaties of risico's. Gelieve vooraf aan de massage altijd uw arts hieromtrent te raadplegen in hoeverre zwangerschapsmassage voor u persoonlijk kan. 

  Tot binnenkort bij d-toxx voor een zalig moment van pure ontspanning!