d-toxx Hotel & Wellness - Huisregels

HUISREGELS

Om het iedereen naar zijn zin te maken, verzoeken we u volgende huisregels in acht te nemen.
Bij voorbaat dank en we staan graag ter beschikking voor u.

 1. Iedereen die een reservatie maakt bij d-toxx verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels en annulatievoorwaarden.
 2. d-toxx is niet verantwoordelijk voor ongevallen.
 3. Het is verboden de wellness met schoeisel te betreden! Slippers staan voor u klaar en dragen bij tot uw comfort.
 4. Eigen eten of drank is niet toegelaten. Tegen meerprijs kan u drank en/of hapjes bij ons bekomen.
 5. Het is niet toegelaten om de wellness te betreden met tassen/zakken.
 6. Er is rookverbod in alle ruimtes van d-toxx wellness.
 7. Er wordt gevraagd zich correct en respectvol te gedragen.
 8. Mogen we u verzoeken in de sauna's een handdoek op de zitting te leggen en zelf geen aromatische oliën toe te voegen aan de emmer.
 9. Gelieve geen badprodukten in het water van de jacuzzi, zwembad en/of dompelbad toe te voegen.
 10. Het is verboden eigen verzorgingsproducten zoals massage-oliën, haarkleurmiddelen, crèmes, e.d. te gebruiken in onze wellness.
 11. Gelieve geen afval in de wellness achter te laten.
 12. Gelieve de douches en kleedkamers ordelijk na te laten.
 13. Indien er speciale groepsprijzen zijn afgesproken en u komt met een minder aantal personen zal uw speciale prijs herzien worden bij afrekening.
 14. Formules in het weekend min. huurblok van 3u. In de week na 18u ook min. huurblok van 3u.
 15. Reserveringen worden door D-TOXX als definitief weerhouden na effectieve ontvangst van de reservatiewaarborg in contanten aan onze inkom of na bankoverschrijving met mededeling van reservatienaam, datum en arrangement.
 16. Annulatie kan tot 14 dagen voor de afspraak.
 17. In geval de annulaties niet binnen deze termijn gebeuren of de klant niet komt opdagen, blijft het volledige bedrag van de reservatiewaarborg verschuldigd.
 18. Indien u zelf niet aanwezig kan zijn op de afspraak vragen wij of er eventueel iemand anders uw plaats kan innemen (vrienden, familie, …)
 19. Bij laattijdige annulatie of het niet komen opdagen blijft de reservatiewaarborg definitief en onherroepelijk verworven door D-TOXX bij wijze van vergoeding voor gemaakte administratieve kosten. De geïnteresseerde gebruiker of bezoeker kan alsdan evenmin recht opzichten D-TOXX laten gelden, evenmin teruggave van de reservatiewaarborg.
 20. Bij annulatie wegens hospitalisatieopname vragen wij een officieel document van het ziekenhuis met vermelding van de naam die u kan bezorgen via post, de Maurissensstraat 34 8710 Wielsbeke of via e-mail op info@dtoxx.be
 21. Bij annulatie wegens sterfgeval vragen wij een rouwbrief die u kan bezorgen via post, de Maurissensstraat 34, 8710 Wielsbeke of via e-mail op info@dtoxx.be
 22. Annulatievoorwaarden voor groepen vanaf 6 personen: 25 euro/pp bij annulatie de dag zelf of bij niet annuleren. Bij annulatie tot 1 dag voor de boeking zal niets worden aangerekend.
 23. Bij tijdige of geldige annulatie volgens bovenstaande voorwaarden mag er een andere datum gekozen worden in onderling overleg met D-TOXX, de reeds betaalde reservatiewaarborg blijft behouden voor de nieuwe reservatie.

Wanneer iedereen zich aan de huisregels houdt, kunnen we aan iedereen een perfecte service verlenen.
Bedankt voor uw medewerking en geniet van onze wellness!