d-toxx Hotel & Wellness - Formules

FORMULES

 • Standaardkamer met ontbijt (double) Meer info
  Aantal personen: 2


  Boek een van onze standaardkamers met ontbijt. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal prime à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Double betekent "voor 2 personen". Indien u alleen komt overnachten dan kiest u voor de optie standaardkamer met ontbijt (single).

 • Standaardkamer met ontbijt (single) Meer info
  Aantal personen: 1


  Boek onze standaardkamer met ontbijt. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal prime à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Single betekent "voor 1 persoon". Indien u met twee personen wenst te overnachten, dan kiest u voor de optie standaardkamer met ontbijt double.

 • Luxe suite met ontbijt (double) Meer info
  Aantal personen: 2


  Boek onze luxe suite met hydromassagebad en privé terrasje. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal PRIME à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de suite en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx! 

  Double betekent "voor 2 personen". Komt u alleen overnachten, kies dan de optie luxe suite met ontbijt (single).

 • Luxe suite met ontbijt (single) Meer info
  Aantal personen: 1


  Boek onze luxe suite met hydromassagebad en privé terrasje. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal PRIME à la carte, waaruit u een film naar keuze kan bekijken. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de suite en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx!

  Single betekent "voor 1 persoon". Indien u met 2 personen wenst te boeken, kies dan de optie luxe suite met ontbijt (double).

 • Standaardkamer zonder ontbijt (double) Meer info
  Aantal personen: 2


  Boek een van onze standaardkamers zonder ontbijt. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal prime à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Double betekent "voor 2 personen". Indien u alleen wenst te overnachten zonder ontbijt, dan kiest u de optie standaardkamer zonder ontbijt single.

 • Standaardkamer zonder ontbijt (single) Meer info
  Aantal personen: 1


  Boek een van onze standaardkamers zonder ontbijt. De tv beschikt over een gratis filmkanaal met prime à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Single betekent "voor 1 persoon". Indien u met twee wenst te overnachten, dan kiest u voor een standaardkamer zonder ontbijt double.

   

 • Luxe suite zonder ontbijt (double) Meer info
  Aantal personen: 2


  Boek onze luxe suite zonder ontbijt en met hydromassagebad en privé terrasje. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal PRIME à la carte waaruit u een film naar keuze kunt opvragen. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de luxe suite en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx!

  Double betekent "voor 2 personen", indien u alleen komt overnachten, kiest u voor de optie luxe suite zonder ontbijt single.

 • Luxe suite zonder ontbijt (single) Meer info
  Aantal personen: 1


  Boek onze luxe suite zonder ontbijt met hydromassagebad en privé terrasje. De tv met ingebouwde dvd beschikt over een gratis filmkanaal prime à la carte waaruit u een film naar keuze kunt bekijken. Geniet van een sublieme nachtrust op de exclusieve D-toxx matrassen en ervaar een diepe ontspanning en relaxatie...! Onze d-toxx ontgiftingspads liggen voor u klaar op de suite en dragen bij aan de ontspanning tijdens uw verblijf bij d-toxx!

  Single betekent "voor 1 persoon", indien u met twee wenst te overnachten, dan kiest u voor de optie luxe suite zonder ontbijt double.